Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2018: Ανακοινώθηκε το Xbox E3 Summer Sale

*
Μετά τη Sony και η Microsoft μπήκε στο χορό των εκπτώσεων με την ευκαιρία της Ε3 2018. Έτσι λοπόν, από 7 έως και τις 23 Ιουνίου, προϊόντα hardware και software θα πωλούνται σε μειωμένες τιμές, εγκαινιάζοντας μάλιστα τις "μεγαλύτερες προσφορές της χρονιάς", όπως σημειώνει και η ίδια η αμερικανική εταιρεία. Πιο συγκεκριμένα θα υπάρχουν εκπτώσεις σε εκατοντάδες παιχνίδια, accessories, συνδρομές Xbox Game Pass και Live Gold αλλά και $50 έκπτωση με οποιαδόποτε αγορά κονσόλας Xbox One. Οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

$199 για το μοντέλο των 500GB του Xbox One S
$249 για το μοντέλο του 1TB Xbox One S
$449 για το Xbox One X




Μειωμένες τιμές έως και 75% θα υπάρχουν και σε επιλεγμένα παιχνίδια, περιλαμβανομένων πρόσφατων κυκλοφοριών, όπως τα Monster Hunter: World, Sea of Thieves και PlayerUnknown’s Battlegrounds. Από τη λίστα των τίτλων δεν θα λέιπουν τα Battlefield 1, FIFA 18, NBA 2K18, Assassin’s Creed Origins, Forza Motorsport 7, Destiny 2 και Super Lucky’s Tale. Η τιμή της συνδρομής Xbox Live Gold και αυτής για το Xbox Game Pass, διαμορφώνεται στο $1 για ένα μήνα. Αγοράζοντας τη συνδρομή σας από κατάστημα λιανικής, για κάθε τρεις μήνες, θα έχετε άλλους τρεις δώρο. Τέλος για αγορές μέσω Mixer θα λάβετε εκπτωτικό κουπόνι $5 για το Microsoft Store, αν πραγματοποιήσετε αγορά από $9,99 και άνω. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Altair
    • Λίγο άσχετο με το άρθρο,αλλά τώρα το συνειδητοποίησα.Το μοντέλο με το 1 ΤΒ έχει 100 ευρώ παραπάνω,από το μοντέλο με τα 500GB.Μας δουλεύουν αυτοί;Για 500 GB παραπάνω θα δώσουμε 100 ευρώ;Την παλεύουν εκεί πέρα;
      Αν κάνω κάτι λάθος πείτε μου,αλλά μου φαίνεται τραγικό.

*